Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Thursday, May 21, 2009

Time Kaseh yeh Kawan2

Owh Aida sungguh bertrima kasih pada sume yang dah beli

tak lupe juge yang dah antar gamba, huk3 time kaseh banyak3

Kwn2 yang penah beli barang dari Be-Elegant, jumla kongsi2 gamba cara pakai tudung ke selendang bole kita sama2 blajakan

jum3 kawan2 maila hantar gamba dkt aida, leh aida masukkan dalam blog ni (^_^)
leh antar ke alamat email aida

nuraida_zainuddin@yahoo.com

nnt gamba kawan2 sume aida masukkan dalam label TESTIMONIAL yea (^_~)

5 comments:

diyana said...

aida dpt x msg akak..kt email..nk beli tdg hehe

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Kak Aida,

Sy nk sesuatu yg up to date..Ada x??

Anonymous said...

i dh lama pki lama slendang tuh..x der yg lg latest ker..

tachio said...

x der ker yg lg latest..

Anonymous said...

wahhhh,,,sume tudung tudung cini cantek cantek sgt sgt,,,tp berapa RM? cam tak nampak lak harge dier,,,
kalu bli bnyak bnyak dpt harge dealer tak,,,reply kat emel sy yer tuan blog,,,b.blu.violet@gmail.com

suker kpd kecantikan,...