Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Monday, May 18, 2009

PENGUMUMAN YANG PENTING JUGAKLA (^_^)

TAMBAHAN:

Setiap hari kerja, Aida akan poskan sume item2 yang kawan2 pesan.

aida akan g pos waktu lunch hour

so, pada kawan2 yang nak aida pos pada hari tersebut, buat PAYMENT sebelom luncuh hour yea, YAKNI pada jam SEBELUM kul 1 pm

so sempatla aida g pos, n bolehla kawan2 bergaya ngn tudung baru tanpa perlu tunggu lama sebab pos (^_~)

okeh yea, tengkiuuu sume.. (^__^)
* ini adalah PROMOSI tudung arab (^_^)
tudung ini sangat comeii digayakan dengan pelbagai baju, baju kurung, sluar pon bole

mcm2 kaler ada, yang menarik kaler ijauuu

yang tu kalau tgk luar mmg cahantek seriusss kompem tak nyesal :) jum2 tempah sekarang (^__^)ARAB 1 (RM18 sahaja) murahkan jummm tempah skrang n mari bergaya dengan stail baru, pasti menarik n menawan kalbuuu (^_~)

9 comments:

Seri said...

akak...seri ni.. book yang ni satuuuu~

ween said...

hmm.. dr hr jumaat tggu tudung br....

Nur Aida said...

huk3 ween, sabtu n ahad pos tak jalan, selasa nnt mesti sampai tuudng, nnt gtau aida k :)

Nur Aida said...

seri nak yang mana? nnt gtau kak aida k :)

n I'mI said...

tudung nie bukan selendang eh?..ukuran die brape ek?..hehe..cantek!..

one said...

nice and elegant. you are beautiful and vague. bye

http://www.onlinebuilt.com/

ween said...

yess... thanx aida..
tudung2 chantek tu semua udah sampei...
bergaya sakan la mggu ni..

:)

imanina said...

Aida.. kalo nk tempah tudung arab ni cne eh?? btw, ni selendang pjg ke cne??

aimie-chan said...

ooh.lamer gile x melawat sini..
btw kak aida..tdg arab nih besar maner?..bidang baper ek??.kalo pakai cam tdg 4 segi tuh bole gak ke?..ke kene pkai cm yg akak demo tuh?