Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Tuesday, May 12, 2009

LAGI BRITA MENGGEMBIRAKAN (^___^)

Aida dah RESTOK tudung 2tone!!!

Kaler2 yang di restok ialah:
1. ijau lumut
2. ijau daun pisang
3. red rose
4. maroon
5. peach

dan kalau tak silap aida ada terselit jugak kaler2 lain tapi tak banyak...

so kawan2 apa tunggu lagi jum2 booking skrang, takpe kalau aida tak reply email sebab aida agak KEBIZIAN, ari ni full rehearsal tuk pertandingan DWAJAH n esok dah BERTANDING!!!

huk3 KETAKUTAN menyelubungi diri ini... tapi takpe, lepas tu aida dah free dan boleh urus BE-ELEGANT dengan penuh KUSYUKnya hik3

okeh tengkiuu yea kawan2...

* tips tgk blog aida ni, nnt click dkt label2 sebelah kanan k, e.g KAIN TUDUNG, SELENDANG (^_~)

4 comments:

-NuNa- said...

gud luck aida!!!!

iemashafiza said...

be da best aida....
semoga berjaya...
aminnn...

wan ♥ ward said...

salam..
hai.. kiter baru lagi dlm Blogger ni tapi tetap nak wish GudLuck k :D

Seri Hani said...

pasti berjaye kak aida cantik!! tudung free takde ke.. heheh