Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Thursday, December 16, 2010

Hari Kamis, Hari Batik

Hai hai hai.... Assalamualaikum...

Ehehe Tudung tak update lagi SEBOKK je pasal benda lain kan... Tape eih kawan2 kasi can Aida yg buang TEBIAT 2,3 hari ini hehehe

Eih sebelom terlupaa... JUS MATE 5 dh ABIS dijual semalam... Sgt HOT maafkan Aida sebab klu ada yg ada Aida tak reply.. Sebab hny ada 2 KOTAK shj... Nnt klu ada kawan2 KAYA Aida yg lain nk jual benda2 murah lagi Aida post kan eih... Kamu buleh bergaya, kawan2 Aida tak KUFUR NIKMAT dengan harta benda yg mebuak2 banyakk (haiss apa yg aku merepek ni!)

NOTA KAKI:
Hari ini HARI BATIK. Kepada yg keje GOMEN, rasa2 susah sangat nk cari BATIK YG CANTIK tp harga MURAH, buleh kontek MEKDA.. (hehehe promosi lagi!) tapi btolll dkt opis Aida mmg aida supplier BATIK sebab ada KAWAN MAK Aida buat Batik dan sebab Aida ANAK ANGKAT dia yg palingg di sayangi dia bagi harga yg MURAH!! thihihihi
Ini Baju Batik SUTERA KELANTAN... Dipakai bersama tudung 2tones yg SANGAT TERSOHOR di jual di BLOG ini hehehe... Kaler ini ada lagii tapii kasi can Aida coti niaga buleh? thihihi (^__~)

Hari Aida memakai Batik... Dan Aida bermake up jugak. Tgklah mataku ini pakai eye shadow thihihi

5 comments:

Ct Baizura said...

tak nampak la baju batik aida....nampak warna ja...tudung terbaru mana?...

Nur Aida said...

Baizura: thihihi gamba amik sendiri susah nk amik sampai bwh thihihi... (sebab ini adalah gamba syok sendiri!) tapi klu nk Batik, gtau kaler n dalam rege bape, nnt Aida uplod banyakkk banyakkkk (^_~)

Nur Aida said...

Bai ehehehe tudung? Adaaa adaaa tapii idup NOMAD ni susah nk update BLOG kadang tudung tinggal di rumah tu, kadang kamera tinggal di umah ni huhuhuhu (byk kan alasan huhuhu)

Ct Baizura said...

jawapan selamat...hahaahah tak pa kita tunggu....

Nur Aida said...

thihihih fuhhh selamatt selamaattt... (^__~)