Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Wednesday, December 15, 2010

JUS MATE 5 utk dijuall!! rm 120 sekotak!! Promosii DESIGNER BAJU yg terkenal di duniaa~~

NOTA KEPALA: AMARAN KERAS!!
Entri kali ini saangt pjgg... Tapii bwh2 ada gamba cun!! kihkih soo SABAR baca Entri ni yerr (tak bace pon tape trus skroll bwh bagi YG TAK PUNYE KESABARAN thihihi)

Assalamualaikum kwn2 sekelian, apa khabar anda di sana? Harap semuanya sehat dan mendapat keredhaan Allah swt... (hehehe ayat poyo mekda)

Okeh tujuan ENTRI kali ini adalah UTK menjual!! Spt biasa, tapi produknya adalah BERLAINAN!! YER berlainan!! Produk yg di maksudkan ialah:

2 KOTAK JUS MATE 5 formula Dr Rozmey utk dijual... harga asal adalah RM 150 sekotak..
Tetapi disebabkan kawan Aida baik ati n dia dh SANGAT2 KAYA, soo dia nk jual dengan harga RM120 shj!! Yerr musti anda tidak percaya sebab sangat murah bukan? Aida pon hampir pingsan mendengarnya!! Tapii sebab Aida CINTAkan lelemak Aida ni soo Aida kuburkan hasrat nk beli thihihi (poyo kali kedua!)

Ini adalah JUS MATE 5 YG ORIGINAL!! bukan tipu, klu TIPU leh g TRIBUNAL PENGGUNA dan ambil tindakan UNDANG-UNDANG ke atas kawan Aida. Aida no hal.. hehehe

Ok.. sape2 yg nk, leh komen je dkt cni atau private msg... Cam mana nk private msg? bgs soklan tuuu..

1. Bagi yg penah bli tudung MUSTI ada no Aida kannn.. haaa sms je
2. Bagi yg ada FACEBOOK Aida anta je private msg yer
3. Bagi sape2 yg tak penah kenal Aida n PERTAMA KALI baca BLOG ini, komen je di bawah nii.... tinggalkan no telepon, duk katne... Nnt kita bincang lanjut. ok?

UTK pengetahuan Aida adalah kaum Nomad n idup berpindah randah! kadang2 Aida di Kajang, kadang2 di Shah Alam dan kadang2 di KL. Tapi takkan sampai ke OSTOLIA... So gtau je nnt kita jupe di mana-mana okeiiii...

Sekian sahaja... Klu rs nk kurus cepat2 BELI... Bukan senang nk dapat murah ni. Almaklomlaa kwn Aida nii dh KURUS pastuu dia tanak makan lagii Jus Mate 5 nii nnt jadi mcm Amerika Top Model plak terlajak kurus, dia takot sume laki berdarah idung lalu sebelah diaa, susah plak I kena jadi posmen thihihihii... (kakkk jgn marah huhu Allah marah hihihi)

NOTA KAKI:

Haaa takkan kamu tanak JELITA n KURUS mcm kwn2 Aida ni... Abaikan si GEMUK yg memakai TUDUNG MERAH JAMBU tu.. thihihi (tapiii sbena budak pakai TUDUNG MERAH JAMBU tu pon makan JUS MATE 5 dluu kahkah, dia gtau Aida!)



Haaah lebih dasat lagii body kawan Aida nii.. haaa kamu tuuu terliur tak nk ramping cam kerengga cam gini? Jgn tunggu lagi, jum beli JUS MATE 5 yg dibawah harga merket ni... (selagi stok masih ada-hny 2 Kotak je ada)

hehehe kamu sume musti muntah tgk Aida pakai sebab tak cantik kan.. nahhh Aida bagi kamu tgk NORA DANISH yg bbtol ramping memakai baju yg sama cam Aida... kihkih muat gak Aida baju ni yerr (muntah darahh wekk)- toksah tekejut ngape SAMA, al maklomlaa SPONSOR sama, samalaa ahahaha - sape yg minat ngn Designer nii, leh add beliau dkt FACEBOOK namanya: AZURA COUTURE.. (baju kawen, baju dinner sumee buleh, fames dia wooo)

tetiba jupe lg gamba model lama... kahkah layan jee~~ Kasi la can MEKDA nk kenang nostalgia laluu~~ hahaha sbb skrg dh jd TONG DRUM... dung dungg dusshhh
Okehhh ini laa TUAN diaa, designer Aida masa Pertandingan Duta D'wajah dluuu. Beliau pakai baju yg sama, lagi cunn kan. Aida kena kasi tutup abis, kang Abah Aida kejar ngn parang tak pasal2 ahaks. Klu minat nk tempah baju ngn beliau, search je dlm FACEBOOK : AZURA COUTURE yerr

Babaiiii pjg plak lalutan kali ni huhuhu

13 comments:

lizzieBasRi said...

aida..berminat..cek email yer..
tp duk jauh..aida kena pos..x pe ker?

WaA said...

sgt berminat :)
email me at nuruladhwa.omar@yah00.com
tak sabar nk order ni

crocodilian said...

kak berminat la..

sweet_necromacy@yahoo.com
wangsa maju..

please email/fb me asap...

Cloud said...

Salam, offer ni ada lagi tak? Pls contact sy kat arelanz@gmail.com. TQ.

syada aflaa said...

pm saya pasal jusmate 5
rusyadahsujarwi@gmail.com

Nur Aida said...

kawan2.. jus mate 5 ni dah dijual.. sori yea :)

ChefMisLyasandra said...

sya sngat berminat..

pm sya kt email ne lyasandra92@yahoo.com.my A.S.A.P
yer kak ^^

ChefMisLyasandra said...

sya sngat berminat..

pm sya kt email ne lyasandra92@yahoo.com.my A.S.A.P
yer kak ^^

Nur Aida said...

kawan2.. sowiii jus mate 5 dh takde... ape kata cube benda baru iaitu alpha lipid sd2? :)

Anonymous said...

Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.

When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific
blog!

Feel free to visit my homepage ... eating-for-energy.com

Anonymous said...

However, remember this advice: Do not make the topic too broad; for example, if you decide to write about global warming, don't try to discuss each and every aspect of global warming, which would turn your paper into a book, but, instead, choose a focus this manageable and, therefore, can be discussed adequately in a student paper. In my years of experience, when I bulked up and gained weight and fat, the biggest mistake I made was not tracking what I ate. Any product or lifestyle that can help to increase body mass in a healthier manner and without using any harsh chemical is a safe and natural way to gain body weight.

Stop by my site; how to gain weight quickly for men ()

green apple mint said...

sgt berminat!!
email pls..green_apple69@live.com
JB
x sba nk order

Arief Affandi said...

nciik aida,bagaimane saye nak order jusmate5 nye,,saye dari indonesia,,pliss email saye arief.affandie89@gmail.com
tanks ncik aida