Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Wednesday, March 24, 2010

MINTAK AMPUN...

huhuhu kawan2 yang cantek2 jelita sume...

Aida mintak ampun huhuhu Blogspot ni aida tutup seminggu yea, Aida outsatation seminggu, tak sempat nak uruskan tudung2 nii...Aida akan stat balik isnin depan 29 March 2010 yea...

Haaaa pasal contet tuu, aida akan umumkan selepas itu jugak yea.. hehehe sabar2 susah nak wat keputusan persaingan sangat sengit! serius!!

hehehe.. tape2 meh2 tgk dlu cuci2 mata, nak reserve buleh tade masalah, sebab aida takmo amik pape payment lagi sebab pengeposan akan stat pada isnin 29 March 2010 nnt ye (^_~)

p/s: aida duk kelate!! ehehe
aida n salmie.... (salmie tak gemok2 aida makin besauu!!) ehehe actly nk promot tudung, aida pakai chiffon pepel, takde tone, emm still available, rasanya aida belom uplod ehe sangat2 tak sempat huhuhu nnt aida uplod eih :)

2 comments:

deus X machina said...

Salam....

Nice blog...berminat untuk mempunyai kedai online domain sendiri...

Tetapi tidak tahu caranya bagaimana?Jemput baca entry baru saya

http://erk888.blogspot.com/2010/03/edisi-bisnes-bersama-deus-mengapa.html

TQ!

Nur Diyana said...

mcm kenal la kak salmie ni aida..ley x aida tanya salmie ni dl ad x stadi dkt uitm penang pre science?dia still kenal dyana x?huhuhu