Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Monday, November 24, 2008

PASHMINA

PASHIMINA YANG DITUNGGU2 RAMAI DAH MUNCUL!!!

YEA, DAH KEMBALI DENGAN HARGA YANG SAMA, RM18 SAHAJA...

APE TUNGGU LAGI JUM BOOKING CEPAT SEBELUM ABISSS (^_^)




Selendang ni sangat senang dipakai dan sangat tak cerewet!!
tgk je gamba aida ni, ni adalah time terdesak sebab takde brooch nak dipinkan dkt dagu, tapi aida terus amik pashmina yang tak ber"iron" ini n terus lilit2 je dkt kepala, senang sangat!! (^_^)







ni Aida tunjuk versi yang cantik ckit..
aida pakai cam cara aida tunjukkan dkt testimonial sebelah kanan blog aida ni..
selendang n senang dan tak perlu di spray!! Cubela sendiri yea =)



PERHATIAN!!!

Pashmina ni takkan ada lagi pasni, ni adalah stok lasst..

huhuhuh yea, yang last!! cepat2 yea kawan2 (^_~)


RM18 ONLY!!!






PINK PASHMINA
1. SOLD!!
2. SOLD!! (BAIZURA)





ORANGE PASHMINA
1. SOLD!!(KAMELIA)
2. SOLD!!(FARAH)
3. SOLD!!(HANIM)
4. SOLD!! (IZNI AIDA)
5. AINA BOOKED!!




RED PASHMINA
1. sold!!(LIA)
2. sold!!(SITI KHADIJAh)
3. WAHIDA BOOKED!!
4. AVAILABLE

5 comments:

peNduKa LarA said...

camne aida pakai tudung pashmina ni?cam anggun la..

Je suis un combattant said...

i have all 3..wahaha.pashmina nie walau pun panjang sikit tapi sedap gak pakai, yg paling best tak yah iron=)

costume jewelry said...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

googler said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold

AiSyaH said...

Aida..red pashmina tu still available ke?..