Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Monday, February 27, 2012

TUDUNG CHIFFON RM 25

RM25 Ini tudung 4 segi yea, kain yang lama chiffon bukan kain baru yea, sooo sunggu selesaa :)

KINI DENGAN HARGA BARU!!! RM25 (soriii disebabkan harga pos naik dan aida dapat harga lebih mahal dari biasa dari supplier,soo mmg tak dapat nak elakkan huhu)

Tipsnya: spray saje ngn spray kanji kiwi yang slalu kita guna tue, pastinya senang nak dibentuk!! (^_~)

Kawan2 yang baru pasti kurang ngerti spray ape yang aida maksudkan, just click dkt label rahsia... selendang sebelah kanan then akan tau spray ape yang aida maksudkan (^_^)

Tudung ni 4 segi, pakai cam biasa je. yang bezanya kalau tudung bawal kita nak pin atas kelapa dia kembang, tapi oleh sebab kain shiffon ni lembut, senang je nak lilit.


2tone 05(ORANGE)
AVAILABLE!!






2TONE 19(GREY+YELLOW)
AVAILABLE


2TONE 20 (GREEN+WHITE)
AVAILABLE!!






2TONE 23(PURPLE PINK LIGHT)

AVAILABLE








2TONE 24 (krim mustard)
AVAILABLE







2TONE 25 (ORANGE CHOKELAT)
AVAILABLE



2TONE 32
AVAILABLE


2tone 41
AVAILABLE




2TONE 46 (seyes comeiii!!)

AVAILABLE

 

2TONE 48

AVAILABLE




Serius comeii!!

2TONE 50
AVAILABLE
2TONE 51
AVAILABLE
2TONE 53
AVAILABLE
2TONE 55
AVAILABLE


(sowiii amik gamba tgesa-gesa, aida lapik 2tudung je... Kaler ni cantek. bila aida amik gamba atas meja kaler dia jadi lain mcm huhu, tgk gamba yg aida pakai tu ye)
2TONE 56

AVAILABLE

2TONE 57

AVAILABLE






2TONES 58
AVAILABLE



2 comments:

Glory m0rNing said...
This comment has been removed by the author.
Glory m0rNing said...
This comment has been removed by the author.