Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Wednesday, December 28, 2011

KAIN TUDUNG

KINI DENGAN HARGA BARU!!! RM25 (soriii disebabkan harga pos naik dan aida dapat harga lebih mahal dari biasa dari supplier,soo mmg tak dapat nak elakkan huhu)

Tipsnya: spray saje ngn spray kanji kiwi yang slalu kita guna tue, pastinya senang nak dibentuk!! (^_~)

Kawan2 yang baru pasti kurang ngerti spray ape yang aida maksudkan, just click dkt label rahsia... selendang sebelah kanan then akan tau spray ape yang aida maksudkan (^_^)

Tudung ni 4 segi, pakai cam biasa je. yang bezanya kalau tudung bawal kita nak pin atas kelapa dia kembang, tapi oleh sebab kain shiffon ni lembut, senang je nak lilit.








2TONE 19(GREY+YELLOW)
AVAILABLE



2TONE 20 (GREEN+WHITE)
AVAILABLE




2TONE 23(PURPLE PINK LIGHT)







2TONE 24 (krim mustard)
AVAILABLE










2TONE 25 (ORANGE CHOKELAT)
AVAILABLE




2tone 43
AVAILABLE

2TONE 51
AVAILABLE


2TONE 53
AVAILABLE

2TONE 54
AVAILABLE
2TONE 55-cantik niii tapii mutu gambar kurengg

AVAILABLE


(sowiii amik gamba tgesa-gesa, aida lapik 2tudung je... Kaler ni cantek. bila aida amik gamba atas meja kaler dia jadi lain mcm huhu, tgk gamba yg aida pakai tu ye)
2TONE 56

AVAILABLE

**********************************************************************************
Kain tudung segi empat
Material: kain chiffon biasa (bagi yang biasa beli dgn Aida, ni kain chiffon jenis yang lama, yang nipis)





* aida memakai chiffon merah darah yea, sungguh cahantek n piya pakai 2tone pink :)

shiffon 02 (merah darah pekat)
AVAILABLE




shiffon 03 (kuning)



AVAILABLE


shiffon 05(hijau-gile2 chantekk!! (^_~) )
AVAILABLE

shiffon 13 (kuning langsat)
AVAILABLE


CHIFFON 15 (BIRU)- SIYES CANTEK!!
AVAILABLE


kuning 18
AVAILABLE

PEACH 19
AVAILABLE


**************************************************************************
Kain Tudung ni 4 segi.
Material Chiffon( Ada 2 tona warna, tona warna semakin pudar sampai ke hujungnya)









2tone 12(hijau lumut) (yang ni mmg CHANTEK!!)
AVAILABLE






2tone 14 (biru)
AVAILABLE






2TONE 31(PEACH)
AVAILABLE

**********************************************************************************
RM12
Atas permintaan yang sangat tinggi, Aida restok lagi selendang arab

Haaaa baik tak Aida nih? kehkeh sowii pagi2 kita kena puji diri sendiri hehehe

Ingat tak cara pakai shwl ni yang ala2 CT yg mcm Nuri pakai bwh ni? klu lupe takpe.... Aida ingatkan hehehe.. Click saje pada lable cara pakai selendang, nah di situ keluarlah cara pakai selendang ala2 ct ni yg seswai bagi setiap orang tak kira peringkat umo, especially pd yg muke tembam n bulat mcm Aida ni huhuhu







Arab 5 (merah)

OUT OF STOCK!!


stail pakai camni pon buleh refer di lable cara pakai selendang ye :)



psst: sowiii muke sgt annoyin n poyo.. kahkah bajet artis mekda nih... Kalian sabar ye.. tapi pakai shwl niii mmg kita jd lupe diri ingatkan kita artis spt YUNA hahahaha (^_~) peace!!

Arab 7 (pepel)

AVAILABLE meh3 booking (^_^)

**********************************************************************************



TUDUNG BAWAL DUA TONE RM 18
Beli 2 dan ke atas FREE POSTAGE!!

BAwal 2 tone ni semua kaler cantik. MMG CANTIK sangat2.. Takkan rugi memilikinya... Kaler dia sebenarnya sama je dengan tudung chiffon 2tone yang sebelum ni Aida jual. Kalau nak tgk warna sebenar boleh tgk dkt gamba testimonial tudung CHIFFON 2 tone ye..

BAWAL 01

Posted by Picasa
BAWAL 02
SOLD OUT-blh pre-order



Posted by Picasa
BAWAL 03


Posted by Picasa

BAWAL 04

Posted by Picasa
BAWAL 05


Posted by Picasa
BAWAL 06
Posted by Picasa

BAWAL 07
SOLD OUT-blh pre-order




Posted by Picasa
BAWAL 08


Posted by Picasa
BAWAL 09 oren muda


Posted by Picasa

BAWAL 10 coklat tua
Posted by Picasa

BAWAL 11 purple muda
Posted by Picasa

BAWAL 12 kelabu yg comeii
Posted by Picasa

BAWAL 13 biru laut
Posted by Picasa

BAWAL 14 (pink ni mmg cantik dan cunn!!)

Posted by Picasa
BAWAL 15 oren

Posted by Picasa

BAWAL 16 purple tua
Posted by Picasa

BAWAL 17 coklat
Posted by Picasa

BAWAL 18 merah cherry
Posted by Picasa


BAWAL 19 biru tua


BAWAL20 (hijau apple) (comeiii sgt2)


 BAWAL 21: warna buah plum muda.. comeiii!!
AVAILABLE
BAWAL 22: KELABU BLUE BLACK
AVAILABLE

BAWAL 23: CHOCOLATE ynag menawan kalbu
AVAILABLE

 
BAWAL 24: MERAH BELACAN (warna ni sama ngn chiffon merah belacan tapi GELAP cket. dan ia COMEIII!!)
AVAILABLE


3 comments:

Nut Yaa said...

salam.

bawal 21 dengan bawal 24 tu available lagi ke? :)

Leeda said...

pembeli/model awk yg baju oren tu saya kenal..gmbo no 4 kot..namanya Akma Salleh kan?

azie said...

aida tudung bawal msh available x....