Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Saturday, June 5, 2010

Rahsia BULU MATA menawan...

Hehehe.. Jangan kompius2... INI mmg blog JUAL TUDUNG.... Tapi selingan ye.. Sebab tuan dia BERCUTI... soo mood bercuti ekekeke...

OKEH.. kali ini... AIDA mau kasi petua yg MURAH lagi JIMAT lagiii... ALOE VERA boleh cantikkan mata... JUM tgk apa buleh dibuat ngn ALOE VERA yea kawan2 ku sayang...

1. Ini gamba ALOE VERA... Jangan amik byk2 nnt membazir hehehe.. Aida punye ALOE VERA tak lebat sangat soo kenala jimat2 hehehe... lagi pon amik banyak2 bazir watpe? Amalan SYAITONNN.. (^_~) hehehe

2. Basuh ALOE VERA n potong ALOE VERA cam gini... ALOE VERA niii kita nak amik lendir dia.. bagus lendir dia nak kasi lebatkan kening n bulu mata tau... (^_~)

3.ALOE VERA yang dipotong tadii di sapukan ke KENING yea kawan2... Sapu kedua2 belah kening yea.. Biar lendir dia kering sendiri di kening anda ye....

4. PASTUU buat cam tadi jugak, potongALOE VERA cket lagi, gosok plak pada bulu mata bahagian atas ye.. kasi kendir dia lekat pada bulu mata jugak ye

5. PASTUU sapu plak bahagian bawah bulu mata... CAM GINI haaa, gam dalam gamba... leh jugak buat ikot kretiviti masing2... (hehehe tatau la kalau kretip wat cane eih? ehehehe)(^_~)


6. TARAAAA.... Hasilnya... bulu mata dan kening yang telah siap diBUBUH lendir ALOE VERA... hehehehe... Senangkan kawan-kawan.... JIMAT blanja btol!! hehhehe

KEBAIKAN menyapu ALOE VERA pada bulu mata dan kening
1. bulu mata akan lentik dan panjang
2. Kening akan menjadi lebat!! ohooo cantek ke kening lebat? AIDA rasa oklaa canteklaa jugak suam2 kuku thihihi (^_~)

P/s: kengkawan... bila bubuh ALOE VERA nii memang rasa gatal, alaaa tahan jela eih.. Nak cantek kan ekekeke.... buleh wat bila ada masa lapang.. Sungguh MUDAH dan SELAMAT! BEBAS dari BAHAN KIMIA hehehehe

SLMT mencobaaa~~ (^_~)

6 comments:

liyana said...

ala aida.. pokok aloevera ku dah botak dh sbb selalu amik n letak kt mata. hehehe

Nur Aida said...

liyana: kih3 samalaa aida pungg.. tu sebab kena JIMAT!! hehehe

z u r a i n e e said...

pas taruh tuh kne basuh x ?

Ct Baizura said...

susah la nak cari pokok lidah buaya....nak lebatkan kening la...org selalu cakap akak ni pergi buang kening...tgk bulu kening aida cantik....

Leeda said...

prnah terbaca sekali guna aloe vera utk lentikkan/lebatkan bulu mata,kening. bulu mata awk dah mmg lentik semulajadi ke? nmpk mmg mcm dah cantik dah. ;)
hari ni bru nak try ltk kat kening.
bese ltk kat muka jer.
kulit muka awk elok sgt2. ltk aloe vera selalu ke?
kening awk lebat dah. saya pon mmg keturunan kening lebat.
tak prnh tau pon org ckp kening lbt tu cantek. hehe
bkn ke kening halus lg cantek, sbb tu ramai yg trim kening kasi halus je.

Fatimah Bt Tony said...

Perkongsian yang sangat menarik admin. Saya juga ada share tip kurus dan tip kecantikan di blog saya. Jemputlah melawat: http://bit.ly/beautyfatimah