Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Wednesday, February 24, 2010

TEMPAHAN KHASS (^_~)

Memandangkan ramai yang tertanya2 kain baju Aida ni.. Meh aida nak cite cket hehehe

Baju ni kain sume Be-elegant punye kain tudung, aida matchingkan ngn kain yang juga dari kain be-elegant. Kalau kawan2 minat buleh, jangan risau sume ada di BE-ELEGANT niii (^_^) email Aida yea darlinggg (^_~)

Soo nnt lehla tempah bajunya dengan tailor anda yang berdekatan yea (^_~)

*gambar ni aida dah KONTRAkan kalernya saje nak kasi nampak pelik yea (^_~)


Ini merupakan selendang 2tones hijau, tgk label selendang yea, tajuk dia selendang rainbow, cara pakai camgini tgk di label cara pakai selendang yea (^_~)
Aida memakai tudung chifon merah 02. Aida paling suke pakai chiffon, memang BEST GILE!! rugi tak cubee.. MEh3 order skrangg (^_^)



Untuk kain maroon ni bnyk kaler lagi AVAILABLE.. pape nnt email k yang

Meh3 tengok tudung dalam blog ni yea.. (kata nak jelita kan ehehehehe kena rajinla bukak blog eheheh, kiddin yea (^_~) )

2 comments:

Ct Baizura said...

mcm mana ye kain kat tgn sama dgn tudung...cantik la...beli siap ke tempah?..apa pun yg cantik ialah ...rupa paras awak yang dianugerahkan Allah....

Ct Baizura said...
This comment has been removed by the author.