Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Tuesday, January 5, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU SUMEEE YANG KAWEN huhu

Ooooh perasaan sunguh hapi melihat ramai kawan2 ku yang mendirikan rumah tangga.. Tapi takpe, Aida masih mude huhuhu belum 25 pun hehhe

Okeh entri ini ditujukan khas pada sume yang melangkah ke alam perkahwinan huhuhu

Haa kawan2 yang nak cari2 designer ke makeup artis ke leh je tanyakan Aida, aida ramai jugak kenal hehhe nnt aida boh gamba2 yang dlu2 aida makeup n no kontek dorang yea :) hapi plak

Ni gamba kawen kawan sama UKM n MATRIK KEDAH huhuhu dah kawen si Liza ni, SELAMAT PENGANTIN BARU LIZA!!






p/s: sowii kalau lambat reply msg n email huhuhu... aida akan reply yea kawan2, eih dah reply sume dah hehhee.. Haaa skrang projek terbaru aida buat sauna n scrub2 badan hehehe tapi belom lagi stat, barang2 dah dibeli sape2 yang duduk dekat kajang, bangi bulehla nak try yea hehehe (seswai jugak utk kawan2 yang nak kawen) hehhe

owh yea, jangan lupe yea, nnt add FACEBOOK aida nuraida_zainuddin@yahho.com, ym pon bleh kalau nak cepat jawab pasal tudung2 ni yea :)

3 comments:

ardinihumaira said...

Akak bila nak jadi pengantin... Teringin nak tengok kak aida naik pelamin :-) dah ada seri pengantin tu..ehem ehemmmm

Nur Aida said...

Ardini: huhuhu akak belom lagiii hehehe belom sampai jodoh, sampai seru je terus kawen tak tunggu dah hehe

adila said...

k.aida...bile nk ad tudung baru..saya nk order tudung chiffon tu ader lagi tak?yag dua tone tu dh xde eh?