Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Thursday, January 28, 2010

CONTEST


JUM JOIN!!

AIDA TETIBA RAJIN NAK WAT CONTEST, idea tercetus secara tetiba hehehe

Okeh sungguh mudah, takde Syarat-syarat yang MAHA KETAT hehehe

SIMPLE JE YEA:

1. Sesapa saje buleh join, asalkan penah beli item2 dari BE-ELEGANT. Dlu2 purse, rantai, belt sume kiraa apa2 je janji barang BE-ELEGANT yang mana pembelian melebihi RM60 layak masuk contest ni.

2. YANG PENTING, kena tunjukkan gamba 3 keping. 3 KEPING yea kawan2. Gamba 3 KEPING dengan barangan BE-ELEGANT yang berbeza, cthnya 1 keping tudung pink, 1 lagi tudung biru, satu lagi purse (^_^)- tepekkan dalam BLOG atau kalau takde blog dalam FACEBUK buat 1 folder n masukkan banner contest :)

3. Pastu kena gtau dari pada mana anda tau CONTEST n BLOG aida ni. Kalau tau sendiri, gtau bagitau sendri, kalau kawan gtau, gtau nama, kalau dia ada blog gtau nama blog..(INI PENTING yea)

4. BAGI YANG ADA BLOG: HUKUMNYA wajib jadi FOLLOWERS aida, kira PAKSAAN yea ni hehehe dan menepek logo contest di bahagian tepi blog yea (TUJUAN: perkenalkan blog pada orang lain)- lagi ramai diperkenalkan lagi tinggi peluang menang (^_~), yang ada FACEBOOK promot diFACEBOOK (sume ini ada point) hehe

5. klu nak joinn, sila komen di sini atau emailkan pape pertanyaan pada Aida: nuraida_zainuddin@yahoo.com- kalau join terus je komen bawah ni n gtau "nak join!!!" bagi url blog kalau guna blog n bagi nick name facebuk kalau guna facebuk yea :)

TEMPOH MASA dalam 1bulan lebih yea, tarikh tutupnya adalah pada 20 MARCH 2010 yea kawan-kawan...

Pemarkahan dikira ikut KETULUSAN HATI hehehe yang penting kena patuhi 4PERKARA (no 1 hingga 4 itu saje :)) Hadiah suam2 kaku lumayan menanti anda~~ (^_^)

owh yea, hadiah istimewa pakej manjaan diri dia SPA merangkumi...

SLIMMING SAUNA@SAUNA REMPAH+MASSAGE, SCRUB(mint or milk)+SLIMMING MUD - best gile leh cair sume lelemak hehehe terus berseri2 wajah hehehe

nnt aida uplod gamba2 hadiah yea tungguu~~

TIPS: bagi yang guna facebuk untuk mempromosikan blog aida, leh post link di status facebuk n tunjukkan gamba2 anda yea.... cepat2 masuk skrang :)

13 comments:

khaL_eLLa said...

nak join lah..

yusmira yusuff said...

http://miazahra-scarf.blogspot.com/2010/01/be-elegent-contest.html

kak aida mira dh join..mira y first ke ni?huhu..

Azia said...

wow...nnt pic tu sume send ko email aida ko??

aida said...

Azia: di bahagian komen ni just tulis nak join je... kalau nak masukkan gamba dalam blog, tulis url blog, kalau nak masuk ke face buk masukkan nick name nama dalam facebuk
jangan lupe masukkan banner contest ni jugak.. promot2 cket blog be-elegant dapat point tu hehehe,

contoh yang terbaik yusmira yusuff dia dah join n dia guna blog dia masukkan 3 keping gamba n kempem cket pasal kontest di dalam FB dia n dalam blog dia :)

Seri said...

ok men join menjoin.

http://serihani.blogspot.com

zainika said...

nk join~
im in~
facebook name: zainika n ijat...

Cik Mira said...

sis~ mira da join~

http://cikmiraedora.blogspot.com/2010/02/contest-aida-be-elegent.html

Hope u like it :)

MRS. RIDZ said...

nak joinnnnn! leh kn?
aku dh x satu ofis dgn ko dh...huhuu

url: www.bielcintaridz.blogspot.com

cik ery said...

nak join~huhuk

Anonymous said...

muni nk join...
using fb..
fb name :munira my

Azia said...

dah join!!!
Facebook : Azia Amiruddin
Photo Album: CONTEST BE ELEGANT

♥S@R@♥ said...

sara dah cukup gambar..huhu

ni link sara

http://coretansara.blogspot.com/2010/03/contest-be-elegant.html

thanks aida anjurkan contest ni ;)

nuyulaisy said...

ala bru ew nk join jgk,rupanya dh terlambat..xpewlah lain kli aida bt lgi k... ada msa add bloger sy ..
www.wonderpets-nuyulaisywp.blogspot.com