Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Monday, October 12, 2009

TUDUNG 2tone rm22

RESTOK LAGI!!!!
Oleh kerana sambutan sanggat menggalakkan AIda ada restok kaler lagi!!

Kalau kawan2 penah beli ngn Aida dlu, tuk kali ni punye stok kain dia tebal ckit n lagi senang pakai, n tak jarang (^_^)


RM22 EACH, DAPATKAN DENGAN HARGA RM20 SEKIRANYA BELI 3HELAI DAN KEATAS!!!

DAPATKAN SEGERA, SEBELUM TERLAMBAT ^_^

Kain Tudung ni 4 segi, saiz sama besar dengan kain tudung bawal biasa.
Material Chiffon, senang pakai

Ada 2 tona warna, tona warna semakin pudar sampai ke hujungnya

Tipsnya: spray saje ngn spray kanji kiwi yang slalu kita guna tue, pastinya senang nak dibentuk!! (^_~)

Kawan2 yang baru pasti kurang ngerti spray ape yang aida maksudkan, just click dkt label rahsia... selendang sebelah kanan then akan tau spray ape yang aida maksudkan (^_^)


Tudung ni 4 segi, pakai cam biasa je. yang bezanya kalau tudung bawal kita nak pin atas kelapa dia kembang, tapi oleh sebab kain shiffon ni lembut, senang je nak lilit.






2Tone 01

AVAILABLE!!

JUM2 BOOKING











2tone 02
AVAILABLE

JUM2 TEMPAH SKRANG (^_^)









2tone 07(PINK)
AVAILABLE!!

jum2 tempah






2tone 08(HITAM)



SOLD OUT!!





2tone 11(PURPLE)
AVAILABLE

JUM2 TEMPAH!!








2tone 12(hijau lumut) (yang ni mmg CHANTEK!!)
AVAILABLE


jum2 beli skrang!!










2tone 14 (biru)

AVAILABLE









AVAILABLE

SOLD OUT!!


dah abis yea kwan1..


2TONE 21(BLUE+LIGHT BLUE)
AVAILABLE- SEHELAI SAHAJA

JUM2 TEMPAH SKRANG (^_^)








2TONE 24 (krim mustard)
SOLD OUT!!

dah abis yea kawan2..

2TONE 27(MAROON)(comeyyy!!! kaler darah merah )

AVAILABLE!!

cepattt 2 sahaja yang ada :)





2TONE 27(MAROON)(comeyyy!!! kaler darah merah )
AVAILABLE!!






2TONE 28(LIGHT CHOKELAT) - LIGHTER THAN BEFORE

AVAILABLE!!!





2TONE 29(LIGHT PINK (LIGHTER THAN BEFORE) (sangat sweet!!! n sangat cantik!!! :))
AVAILABLE!!





2TONE 31(PEACH)

AVAILABLE!!...


Ni aida ada tambah 4 kaler baru yang chantek gilee (^_^)

Jum2 tempah skrang sebelum keabisan

Sama juga ngn kaler2 yang bawah ni



2tone 35 (lavender) kaler yang lembut n chantek :)

AVAILABLE


2tone 38 (chokelat baru)

AVAILABLE


AVAILABLE!!

3 comments:

liyana said...

2TONE 29(LIGHT PINK (LIGHTER THAN BEFORE)
nk order yg ni...available lg x? :)

Nur Aida said...

liyana: 2tone 29 ada lagi.. tapi tak banyak meh2 order skrangg!! (^_^)

liyana said...

nak! nak!
RM22 tmsuk poslaju ke?
kite anta email kt awk x lepas lerr.nape ekk??