Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Thursday, October 15, 2009

SELENDANG ARAB

Ramai kawan2 tanya psal SELENDANG ARAB ni.. Okeh selendang ni available lagi cume tak banyak dalam 3,4 helai camtu. N kalernya cume ada kaler ni sahaja yea.

Tudung 4 segi arab ni pun dah takde, yang ada Selendang Arab n kaler ini sahaja yea dear (^_^)





Ok, kadang2 kwn2 terKOMPIUS tgk blg Aida, sebab tulis AVAILABLE, tapi dah abis, huhuhu sowiii Aida tak menyempat2 nak update BLOG ni.
Okeh, kawan2 just tgk entri2 baru je, entri2 lama tu mmg sume nya dah sold out huhuhu

pape, email aida k :)

nuraida_zainuddin@yahoo.com

P/s: sape2 nak tudung awal, leh wat payment pada hari ni sblm pukul 12 yea, sebab aida akan g pos pukul 1pm nnt. Aida mmg Pos tiap2 hari kecuali hari JUMAAT yea yang (^_^)

SLMT MEMBELI BELAH (^_~)

9 comments:

azie said...

salam,
nak tanya .muka yg comei ni pakai produk apa ? kongsi skit ...aziepinkbubblesshoppe@gmail.com

liyana said...

aida pakai de wajah laaa..hehe
rse mcm pnh nmpk muke aida kt cover mjlh..mahal x set de wajah ni? sbb muke i pn sensitip jugek..ekeke

Nur Aida said...

hukhuk prasan ke aida yang comot antara yg lelain tu huhu..

ok set dwajah ni standed mcm lelain jugak

toner rm30
nite krim rm60
day krim rm60
sabun rm40
aida pakai basic yg ni je, yg lelain pelembab ke hape ke tak pakai

n campur jugak kadang2 ngn krim kunyit tia amelia n susu pembersih shadira (^_^) rojakk hehe

liyana said...

mahal jgk de wajah ni ekk...hehe
kite pkai safi balkis jek x pnh tukar.rse boring lak pkai bnde yg same..huhu
tp kite rajin pkai bedak sejuk (tepung ubi + air asam jawa)..wawawa mmg best bile dh pkai rse tegang kulit muke..huhu

Nur Aida said...

Haaa kalau boring aida suggestkan pakai krim kunyit TIA AMELIA, baguss aida tgk kwn2 pakai, aida pon kdg2 pakai jugak

liyana said...

krim kunyit tia amelia??...klu kulit sensitif xpe ke..takut nek jerawat lak di muke ku..ekeke...
dh jadi cam blog kecantikan muke plk dah huhu

Nur Aida said...

Upss takut jugak nak suggestkan sebab produk kulit ni depend pada kulit tuan yang pakai...

kalau sensitif, jangan try2 kang lain plak jadinya huhuhu

tape2 blog ni blog rojak... hehehe sharing is caring (^_^)

Anonymous said...

huu...kte nk cri slendang plain kaler purple...yg kain jojet 2,pyah la nk dpt kt cni..aida da stok x ?

pah syerah said...

salam..
nak tnya selendang arab tu saiz n pjg dia mcm selendang biasa ke?
brapa ek pjg dia?

n tudung 2tone purple/pink+peach (sori x ingat kod dia) dah xnak restock ke...cantik sgt..