Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Wednesday, October 21, 2009

KEDAI BUKAK BALIK!!

Sedia menerima tempahan yea kawan2...

Sowiii aida akan reply sume email2 yea huhuhu


8 comments:

liyana said...

wawawa....bgmbar dgn tomatomen..hehe
nmpk sedap je tomato itu...hehe

Nur Aida said...

Iyea.. sgt2 sedap hehe.. gamba 20hb OKT 2009, nnt next wik aida nak g cameron lagii jummm ikutt!! :)

liyana said...

hehe..nk ikot!!
sedap nye tomato mkn cicah dgn garam..ekeke

Nur Aida said...

haaa? tomato cicah garam? sedap eih? tak penah makan..

nk ikut? jum2 28hb OKT ni aia g cameron lagii jumm

liyana said...

hehe..sedap..cube la..cicah garam..x pun cicah dgn asam jambu tu..kikiki

28oct? ade kursus ke kat sane? besh nye..

ARYN said...

xtau nk pggil akak ke idak. hehe. xtau sape lg tua. nak tnya ckt. yg tebal yg baru ke lama ek. sy suka yg tebal. sbb yg nipis 2 tone tu even pkai double starch yg kale purple pun susah gila nk bentuk tudung tu T___T ada stok lg x yg tebal?

Nur Aida said...

Dear Aryn...

Heheeh panggil je akak, Aida dah tua hukhuk

okeh yang skrang punya stok kain tebal je ada. yang aida update dkt new pos tu sume kain tebak yea dear :)

Nur Aida said...

Dear Aryn...

Heheeh panggil je akak, Aida dah tua hukhuk

okeh yang skrang punya stok kain tebal je ada. yang aida update dkt new pos tu sume kain tebak yea dear :)