Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Sunday, August 16, 2009

KAIN TUDUNG 2TONE KAIN LAMA!!!

RM22 EACH, DAPATKAN DENGAN HARGA RM20 SEKIRANYA BELI 3HELAI DAN KEATAS!!!

DAPATKAN SEGERA, SEBELUM TERLAMBAT ^_^


"Lets elegant together!!"


Kain Tudung ni 4 segi, saiz sama besar dengan kain tudung bawal biasa.
Material Chiffon, senang pakai

Ada 2 tona warna, tona warna semakin pudar sampai ke hujungnya


TUDUNG 2TONE

Tipsnya: spray saje ngn spray kanji kiwi yang slalu kita guna tue, pastinya senang nak dibentuk!! (^_~)

Kawan2 yang baru pasti kurang ngerti spray ape yang aida maksudkan, just click dkt label rahsia... selendang sebelah kanan then akan tau spray ape yang aida maksudkan (^_^)

Tudung ni 4 segi, pakai cam biasa je. yang bezanya kalau tudung bawal kita nak pin atas kelapa dia kembang, tapi oleh sebab kain shiffon ni lembut, senang je nak lilit.




2tone 04

SOLD OUT!!





hijau daun pisang lighter than before(2tone10(a))
SOLD OUT!!
owhhh tidakkk tudung ini sangat chantek, jangan lepas kan peluang membelinya!!(^_~)



2TONE 18(PUTIH+PURPLE)
SEHELI LAGII ADA!!

dah abis yea kawan2






2TONE 20 (GREEN+WHITE)

SOLD OUT!!









2TONE 23A(PURPLE PINK LIGHT)
AVAILABLE

JUM3 BOKING...








2TONE 24A (krim mustard)
AVAILABLE




2TONE 27A(MAROON)(comeyyy!!! kaler darah merah )

AVAILABLE!!

jum2 tempah







2TONE 30(RED ROSE)
AVAILABLE!!!

JUM2 BOOKING SKRANG




2TONE 31A(PEACH)
SOLD OUT!!

dah abis yea kawan2

kawan2 stakat ni, ni je tudung yang available, yang sebelum2 ni dah takde yang huk3

tudung 2tone ni rm22 kalau beli 1 dan rm20 kalau beli 3 dan ke atas yea :)

*********************************************************************************

NI PULA SELENDANG ARAB (RM18 sehelai)


Atas permintaan yang sangat tinggi, Aida restok lagi selendang arab

Mcm2 kaler ada

meh3 booking skrang (^_^)












Arab 5 (merah)-yang ni tinggal sehelai lagi k (^_^) psst banyak dah abiss yang ni sangat chantek :)

AVAILABLE meh3 booking (^_^)

cepattt sehelai je tinggal ni..






Arab 6 (ijau)-chantekk gile ni
sold out!!
dah abis yea kawan2...



Arab 7 (pepel)

AVAILABLE meh3 booking (^_^)



Arab 9 (ijau muda + grey)


AVAILABLE meh3 booking (^_^)- ni ada 2helai lagi


Arab 11(KALER NI TAK BANYAK, CEPAT2)
SEHELAI LAGI ADA

ni pon dah takde...


Arab 12
SOLD OUT!!

meh tgk cara Shuhda menggayakan selendang arab ni, sungguh comeiii, mehla antar gamba kawan2 jugak yea, nnt aida leh uplod dalam ni n kongsi sesama (^_~)



yang shuhada pakai ni pon dah SOLD OUT!!



*************************************************************************************

4 comments:

oakleyses said...

kate spade outlet, gucci handbags, burberry pas cher, longchamp outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin pas cher, nike roshe, christian louboutin uk, oakley sunglasses, tory burch outlet, tiffany jewelry, prada outlet, nike air max, oakley sunglasses, nike free, christian louboutin, polo outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, ray ban sunglasses, nike air max, longchamp outlet, ugg boots, prada handbags, chanel handbags, oakley sunglasses wholesale, longchamp pas cher, polo ralph lauren, cheap oakley sunglasses, louis vuitton, replica watches, christian louboutin shoes, nike outlet, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton, uggs on sale, polo ralph lauren outlet online, michael kors pas cher, jordan shoes, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, sac longchamp pas cher, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, replica watches, tiffany and co

oakleyses said...

ray ban uk, nike air max, kate spade, michael kors outlet, hogan outlet, north face, true religion jeans, hollister uk, uggs outlet, true religion outlet, polo lacoste, replica handbags, true religion outlet, new balance, nike tn, michael kors, abercrombie and fitch uk, vans pas cher, michael kors outlet, nike roshe run uk, hollister pas cher, sac vanessa bruno, michael kors outlet online, ray ban pas cher, burberry handbags, burberry outlet, ralph lauren uk, coach outlet store online, mulberry uk, nike free uk, michael kors outlet online, oakley pas cher, coach purses, uggs outlet, michael kors outlet, lululemon canada, north face uk, nike air force, converse pas cher, timberland pas cher, nike air max uk, michael kors, michael kors outlet online, nike air max uk, nike blazer pas cher, michael kors outlet online, coach outlet, true religion outlet, sac hermes

oakleyses said...

nike trainers uk, ghd hair, asics running shoes, new balance shoes, wedding dresses, insanity workout, vans outlet, soccer shoes, hollister, beats by dre, north face outlet, baseball bats, jimmy choo outlet, north face outlet, louboutin, oakley, hollister clothing, hermes belt, ferragamo shoes, celine handbags, abercrombie and fitch, reebok outlet, ralph lauren, chi flat iron, nike air max, bottega veneta, hollister, mcm handbags, giuseppe zanotti outlet, vans, iphone cases, timberland boots, converse outlet, converse, nike roshe run, instyler, mac cosmetics, gucci, soccer jerseys, babyliss, nike huaraches, lululemon, mont blanc pens, nfl jerseys, p90x workout, nike air max, ray ban, longchamp uk, valentino shoes, herve leger

oakleyses said...

links of london, swarovski, coach outlet, louis vuitton, canada goose outlet, pandora jewelry, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, thomas sabo, swarovski crystal, moncler, barbour uk, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, louis vuitton, pandora jewelry, canada goose, pandora uk, supra shoes, toms shoes, doudoune moncler, louis vuitton, marc jacobs, wedding dresses, louis vuitton, canada goose uk, lancel, moncler outlet, hollister, canada goose, pandora charms, moncler, moncler, moncler uk, juicy couture outlet, canada goose outlet, louis vuitton, canada goose jackets, montre pas cher, ugg pas cher, canada goose outlet, moncler, ugg, karen millen uk, moncler outlet, replica watches, ugg uk, barbour