Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Thursday, June 18, 2009

PENGUMUMAN

KAWAN-KAWAN sumee...

Seperti yang sedia maklum Aida akan poskan item2 yang kawan2 pesan time lunch hour setiap hari kerja(TAPI kecuali kalau aida tak sempat,aida akan pos keesokkan harinya) tapi DUKACITA dimaklumkan, Be-elegant akan bercuti pada hari Jumaat(untuk pengeposan). Jadi kawan2 kalau nak cepat, leh buat pembayaran sebelum lunch hour pada hari KAMIS (18hb June 2009) yea.

Be-elegant akan kembali beroperasi seperti biasa pada hari ISNIN (22hb June). Yang dah buat pembayaran dan belum terima, nnt gtau aida yea, aida akan cek dengan pos (aida juge takut aida terlepas pandang tak terpos, huk3) pape infom je aida k (^_^)

owh yea, ada beberapa perkara aida nak gtau ni:

1. Hari tu aida ada TERHUTANG (huhuhu lupe bagi balance) aida lupe pada sape, nnt msg atau email aida ye. huk3 sowiiii sangat2..

2. Kawan2 boleh click pada label TESTIMONIAL untuk lihat cara kawan2 kita gayakan tudung2 BE-ELEGANT, mana tau nak jadikan sumber inspirasi cara pemakaian rudung (^_^)

3. Click juga pada label CARA PAKAI SELENDANG untuk mengetahui cara-cara pemakaian seledang BE-ELEGANT ni (^_^)

cepat kawan2 skrang stok dah tak banyak, yang belom order cepat2 order, jangan KETINGGALAN untuk BERGAYA dengan tudung baru sementara stok masih ada(^_~)

Akhir kata, tengkiuuu yea kawan2 sumee :)


upss... Gamba tak bape glamer Aida time PERTANDINGAN PESONA DWAJAH hari tu.




Contoh tudung CT (skrang tak available lagi yea) (^_~)
MMG ramai yang tanya ttg tudung ala CT ni, Aida akan cube dapatkan tudung ni yea. Emmm...skrang agak BZ sket, akan tiba masanya juga, tungguuu (^_^)

6 comments:

Tautan_Hati said...

cepat2lah dapatkan stock tudung CT tau!!!

nOtCinDeReLLa said...

pls check your email..i'm looking forward for your reply. thnx

oakleyses said...

kate spade outlet, gucci handbags, burberry pas cher, longchamp outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin pas cher, nike roshe, christian louboutin uk, oakley sunglasses, tory burch outlet, tiffany jewelry, prada outlet, nike air max, oakley sunglasses, nike free, christian louboutin, polo outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, ray ban sunglasses, nike air max, longchamp outlet, ugg boots, prada handbags, chanel handbags, oakley sunglasses wholesale, longchamp pas cher, polo ralph lauren, cheap oakley sunglasses, louis vuitton, replica watches, christian louboutin shoes, nike outlet, nike free run, christian louboutin outlet, louis vuitton, uggs on sale, polo ralph lauren outlet online, michael kors pas cher, jordan shoes, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, sac longchamp pas cher, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, replica watches, tiffany and co

oakleyses said...

ray ban uk, nike air max, kate spade, michael kors outlet, hogan outlet, north face, true religion jeans, hollister uk, uggs outlet, true religion outlet, polo lacoste, replica handbags, true religion outlet, new balance, nike tn, michael kors, abercrombie and fitch uk, vans pas cher, michael kors outlet, nike roshe run uk, hollister pas cher, sac vanessa bruno, michael kors outlet online, ray ban pas cher, burberry handbags, burberry outlet, ralph lauren uk, coach outlet store online, mulberry uk, nike free uk, michael kors outlet online, oakley pas cher, coach purses, uggs outlet, michael kors outlet, lululemon canada, north face uk, nike air force, converse pas cher, timberland pas cher, nike air max uk, michael kors, michael kors outlet online, nike air max uk, nike blazer pas cher, michael kors outlet online, coach outlet, true religion outlet, sac hermes

oakleyses said...

nike trainers uk, ghd hair, asics running shoes, new balance shoes, wedding dresses, insanity workout, vans outlet, soccer shoes, hollister, beats by dre, north face outlet, baseball bats, jimmy choo outlet, north face outlet, louboutin, oakley, hollister clothing, hermes belt, ferragamo shoes, celine handbags, abercrombie and fitch, reebok outlet, ralph lauren, chi flat iron, nike air max, bottega veneta, hollister, mcm handbags, giuseppe zanotti outlet, vans, iphone cases, timberland boots, converse outlet, converse, nike roshe run, instyler, mac cosmetics, gucci, soccer jerseys, babyliss, nike huaraches, lululemon, mont blanc pens, nfl jerseys, p90x workout, nike air max, ray ban, longchamp uk, valentino shoes, herve leger

oakleyses said...

links of london, swarovski, coach outlet, louis vuitton, canada goose outlet, pandora jewelry, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, thomas sabo, swarovski crystal, moncler, barbour uk, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, louis vuitton, pandora jewelry, canada goose, pandora uk, supra shoes, toms shoes, doudoune moncler, louis vuitton, marc jacobs, wedding dresses, louis vuitton, canada goose uk, lancel, moncler outlet, hollister, canada goose, pandora charms, moncler, moncler, moncler uk, juicy couture outlet, canada goose outlet, louis vuitton, canada goose jackets, montre pas cher, ugg pas cher, canada goose outlet, moncler, ugg, karen millen uk, moncler outlet, replica watches, ugg uk, barbour