Tabungan (^_~)

kawan-kawan meh follow Aida, nnt tinggalkan link jugak eh, nnt Aida follow blog kwn2 (^_~)

Total Pageviews

Tuesday, April 14, 2009

kawan-kawan sume... Pengumuman neh =)

Aida sowiii sangat tak sempat reply sms n email, aida semalam sangat penat. Ini disebabkan press konference tuk pertandingan pencarian dwajah yang Aida masuk tu

Kawan2, PENTing neh!!! hp aida ilang nnt bagi aida no kwan2 okeh, aida still guna no lama yang 0129****** aida dah tak guna 019 tau (^_~)

ni Aida ada sertakan satu dua keping gamba time sesi perkenal finalis tu, Aida pakai tudung Be-elegant yang ijau daun pisang(lighter than b4) tapi tak beriron n tak berspray, huk3 hasilnya begitu comot skali huhuhu






Aida pakai tudung be-elegant time pagi otw to Istana budaya. Tudung ni sangat chantek, boleh buat muke sangat berseri n cerah, tak caye?? leh try =)






ni sume2 12 orang finalis, sume comey2 n berkerjaya sume... tatuttt....Aida yang paling mude, huk3 kawan2 nnt leh bagi sokongan dkt Aida eih (^_~) Aida punye pertandingan on 13th Mei (now ni kena berDiet KETAT!! any tips kawan2?- leh kongsi2 masuk dalam bulletin dalam group BE-ELEGANT dkt fster okeh) (^_^)









5 comments:

Izunie said...

hai aida.saya iznie.gud luck.nanti bila free dan tak penat,reply emel sy eik.hehe.nway,gud luck.

oneyani said...

aida ni pakai ape pon cantek..congrats menang bulanan..besar eh juma tu

d a r l i n k said...

well aida..go go chayokkkkk!!! hope aida menang k?? peace

lalink =)

Tautan_Hati said...

aida!!
jgn mkn malam tau
jgn kunyah2 malam2
hehehe
window shopping byk2
biar byk2 berjalan2
hihi
makan nasik 2 senduk dh le
kalau larat...naik le tangga
hehe
sbnrnya tangga leh bagi shape kat bdn

Anonymous said...

daling..gud luck!!
waaa..kene tgok n vote ni ;D


-aida-